sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Kesän kuulumisia...

Niin se vaan tuntuu, että aika rientää ja kesäloma alkaa olla loppupuolella. Mihin tää aika oikein katosi?! Olen ottanut kesän ihan vaan lomailun kannalta ilman työn paineita koska viime kesä meni juuri sorvin ääressä. Hiukan otin kyllä kesäksi opiskeltavaa, ihan vain 5op:n verran joten en ole ollut ihan täysin laiska :D Aloitin sairaanhoitajan opinnot tammikuussa ja nyt on ekasta puolikkaasta selvitty, odotan syksyä vähän kauhunsekaisin tuntein koska siellä on vastassa enemmän kuin yksi haaste. Sanoinkin itselleni, että jos selviän tämän vuoden loppuun koulun kanssa niin selviän koko opiskeluajasta.

Harmillista, että kesä on ollut aika kolea ja lämpimiä päiviä on ollut vain se muutama siellä täällä, mutta elättelen toivetta niistä lämpimistä keleistä vielä. Kerkesin kyllä jo saada ihonkin punoittamaan yksi päivä ulkona heiluessani. Pitää siis muistaa tänäkin kesänä aurinkorasvan käyttö!

Mitäpä minun kesääni? En suunnitellut pahemmin mitään reissuja kun ei näillä opiskelijan budjeteilla sellaisiin oikein taivu, mutta kävin kaverin kanssa pitkästä aikaa Tampereella Särkänniemessä ja hauskaa oli. Olen muutenkin sellainen überhuvipuistoihminen joten oli itselle ainakin tervetullut reissu vaikkakin päiväreissuna tuollainen on aika raskas kun ajaa ensin sen 4-5 tuntia Tampereelle ja sitten vielä takaisin illalla. Tornado on edelleen oma suosikki Särkiksessä ja tykkäsin suuresti uudesta kauhukinosta jossa seikkaillaan vanhan mielisairaalan sisällä liikkuvan tuolin ja erilaisten efektien saattelemana. Koiramäessä oli ylisöpö aasivauva joka oli syntynyt kesäkuussa ja ylitin taas itseni mennessäni laitteisiin jotka vähän pelottikin :D

Vaikka kokki olenkin niin ei ole koskaan ollut mitään kauheaa kytöä tehdä kunnon kolmen ruokalajin illallisia tai muita herkkuja. Sisäinen leipojani kuitenkin heräsi taannoin ja päätin kokeilla tehdä herkullisen näköisen kinuski-mansikkakakun. Eihän se nyt ihan samanlainen ollut kuin ohjeen kuvassa, mutta oli kyllä hyvää! Ohjekin oli melko yksinkertainen niin ei vaatinut kauheasti tällaiselta keskinkertaiselta kokkaajalta. Suosittelen joskus kokeilemaan. Parhaan tuloksen saa kyllä ehdottomasti tuoreiden mansikoiden kanssa. Ohjetta voit katsastella täällä.

Kirjojen kannalta tämä vuosi on nyt vähän hiljaisempi. Keväällä tuli paljon tehtäviä joten jäi lukeminen hiukan vähemmälle. Nyt kesällä on ennättänyt lukea jonkun verran enemmän, mutta veikkaan syksyn tuovan tullessaan taas hidastelua kirjojen kanssa. Ihanaa kuitenkin, että jotkut jaksavat edelleen vierailla blogissani lueskelemassa ja kommentoimassa. Ja muistakaa myös tykätä Lukunurkasta facebookissa.

Pakko vielä mainita, että sisäinen nörttini heräsi henkiin kaupassa käydessäni ja ostin itselleni hyllyn johon vähän keräilin rojua. Sieltä löytyy Game of Thronesin Yövartion vala kehystettynä, jokunen lasipurkki HP-aiheisilla etiketeillä ja ihkaoma taikasauva jonka joskus netistä tilasin ahkeralta sauvojen tekijältä. Ehkä hyllyyn vielä tulee jotain, en tiedä vielä.

Hyvää kesän jatkoa kaikille lukutoukille ja toivotaan vielä paljon lämpimiä kesäpäiviä ennen kuin syksy koittaa! PS. Kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi!

2 kommenttia:

  1. Älä tosi ihanan näköinen toi kakku! Itekki vois koittaa tuota tehdä. Ootkos muuten lukenu sen valehtelevat viettelijät loppuun jo? Mä en oo ihan vielä lukenu niit loppuu, oon vasta 9 osassa. Ja tiiäksä semmotteen kirjasarjan nimeltä yön talo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli se kyllä aika herkkua :P Luin Valehtelevia viettelijöitä tiettyyn kirjaan, mutta ei sitten mielenkiinto enää riittänyt sarjaan. Tuntui omaan silmään vähän venytetyltä sarjalta. Yön talosta olenkin kirjoittanut tuonne kirjasarjat - otsikon alle. Itseltä löytyy kaikki suomennetut kirjat hyllystä. Tänään varasin uusimman jo ennakkoon :P

      Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)