perjantai 19. kesäkuuta 2015

Anna Todd - After: pudotuksen jälkeen

(After, osa 3)

Tessan ja Hardinin suhde on aina ollut myrskyisä, mutta nyt paljastuu asioita, joiden jälkeen mikään ei ole entisensä. 

"Olemme silkan intohimon ruumiillistuma, paholainen ja enkeli, enkä ole ikinä ollut näin helvetin sekopäisen rakastunut häneen." 

"Ensimmäinen osa oli ihan viihteellistä luettavaa, toinen menetteli, mutta tätä kolmatta osaa lukiessa tuntui kuin olisi rämpinyt suossa sieltä pois pääsemättä. Reilusti yli puolet kirjasta oli samaa jankkaamista ja sotimista. Tessan asemassa olisin antanut sekopäiselle Hardinille jo kenkää. Hardin oli aika mahtava ensimmäisessä osassa, mutta nyt koko hahmo vain tympii suuresti. En ymmärrä miksi kukaan haluaisi olla tuollaisen ihmisen kanssa. Ehkä ajattelen liikaa, sekin voi olla. Joka tapauksessa suurimman osan ajasta minä olisin vain halunnut pöllyttää Hardinia ja urakalla. Jottei nyt menisi ihan mollaamiseksi niin loppupuolella pariskunta tuntuu vähän saavan jotain selkoa suhteeseensa ja hiukan yllättäviä juttuja putoilee lukijan eteen. Miksiköhän näitä mainostetaan trilogioina kun koskaan nämä eivät jää siihen kolmeen kirjaan? Loppu joka tapauksessa lupasi jatkoa hyvin vahvasti enkä kyllä tiedä jaksaisinko enää lukea näitä mikäli meno jatkuu samanlaisena jankkaamisena. Kuten sanoin, parasta antia oli tämän sarjan ensimmäinen kirja."
ARVOSANA: 7-

1 kommentti:

  1. Täysin samaa mieltä! Tykkäsin ensimmäisestä kirjasta ja odotin kovasti seuraavaa, mutta toisen kirjan puolivälissä ajattelin, että tätä samaako vielä kaksi kirjaa... No kai ne on pakko lukea =) Monet "trilogiat" saisi kyllä helposti supistettua yhteen tai kahteen kirjaan. Pilataan koko sarja kirjoittamalla vängällä jatko-osia. Tulee vähän rahastuksen maku.

    VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)