perjantai 24. huhtikuuta 2015

Cecelia Ahern - Kuinka rakastutaan

(How To Fall In Love)

Christine Rose pyrkii noudattamaan elämäntaito-oppaiden ohjeita, mutta huomaa yhtäkkiä olevansa tilanteessa, jossa mitkään kirjat eivät auta. Onnistuttuaan puhumaan ventovieraan Adamin alas sillalta, jossa tämä seisoi valmiina hyppäämään alas, Christinellä on kaksi viikkoa aikaa saada Adam jälleen rakastumaan elämäänsä. Heidän tekemänsä uhkarohkea sopimus pakottaa myös Christinen ottamaan vastuun omista päätöksistään kirjoihin turvautumisen sijaan. 

Yrittäessään vakuuttaa Adamin elämän mielekkyydestä Christine ei ole enää varma, kumpi oikeastaan on pelastamassa kumpaa.

"Pari Ahernin kirjaa lukeneena voin sanoa, että taattua laatua edelleen. Aiemmassa kirjassa jonka luin kirjailija kertoi naisesta joka tapaa oman elämänsä, raihnaisen miehen, ja kirjan aikana mies muuttuu naisen valintojen mukaan. Tässä kirjassa ei mennä ihan niin fantasia-asteella, mutta erikoinen asetelma kieltämättä ja minusta nämä juonet ovat kertakaikkisen nerokkaita! Ahern kirjoittaa tärkeistä aiheista jotka koskettavat monia ihmisiä päivittäin. Kirjojen lukeminen saa miettimään kovasti myös omaa elämäänsä ja asennettaan. Mukana on aina erikoisia hahmoja ja hauskoja tilanteita kaiken sen vakavuuden keskellä. Kuten edellinenkin kirja jonka luin niin myös tämä kirvoitti naurut ja myös hiukan kyyneliäkin. Kirjailijalla on taito kirjoittaa arkipäivästä, todellisesta romantiikasta ja selviämisestä realistisesti. Suosittelen ehdottomasti kaikille näitä kirjoja. Nämä ei vaan yksinkertaisesti koskaan ole huonoja."
ARVOSANA: 9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)