maanantai 13. lokakuuta 2014

TMI tv-sarjaksi!

The Hollywood Reporter on julkaissut tiedon, että The Mortal Instruments jatkuu... kylläkin tv-sarjana! Sarjan tekeminen aloitetaan ensi vuonna. Sarjan kanssa työskentelee mm. Ed Decter. Näyttää siltä, että myös näyttelijät vaihtuvat.
 
"On järkevää tehdä kirjoista tv-sarja, Martin Moszkowicz kertoi THR:lle. "Meidän täytyisi jättää muuten iso osa pois kirjoista jos tekisimme niistä elokuvia. Tv-sarjassa voimme uppoutua paremmin TMI:n maailmaan."

Martinin twiittejä voi katsastaa mm. täällä.

8 kommenttia:

 1. Muuten ihan jees idea, mutta olisin halunnut samojen näyttelijöiden jatkavan. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, mieluusti itsekin olisin halunnut, mutta otan kyllä mieluusti sarjan avosylin vastaan. Eihän sitä tiedä miten hyviä näyttelijöitä siihen valitaan ;)

   Poista
 2. Niin hullua tälläne! Ensin elokuva ja sitten jatkuu sarjana.. yleensähän se menee juuri toiste päin. Ja näyttelijät saisivat kyllä pysyä samana :( ei ole mitään järkeä niitä mennä vaihtamaan.

  VastaaPoista
 3. Muuten hyvä idea, näyttelijät vain eivät saisi vaihtua. Ainakaan päänäyttelijät. Jamie Cambell Power ja Lily Collins sopivat vain niin hyvin rooleihinsa.

  VastaaPoista
 4. Mulle on ainakin pääasia et siitä tehdään jotain :D enkä vielä nyt tuomitse mahdollisia uusia näyttelijöitä vaikka pidänkin nykyisistä :)

  VastaaPoista
 5. Minusta tämä on itse asiassa aika hyvä uutinen, mutta aika varmasti näyttelijät vaihtuu, koska sarjan budjetilla tuskin on varaa maksaa niin kuuluisten näyttelijöiden palkkoja. Itse otan myös avoimena uudet näyttelijät vastaan ja on mukavaa jos TMI saa uuden mahdollisuuden menestyä elokuvan flopattua niin pahasti.

  VastaaPoista
 6. Oon joskus itsekkin miettinyt että TMI:stä pitäis tulla tv-sarja.. Elokuva oli vähän. Haluan antaa sille uuden mahdollisuuden! :D

  VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)