keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Kilpailu!

Ajattelin pistää alkusyksyn kunniaksi pienen kilpailun pystyyn! Olen pyörittänyt jo pitkän aikaa tätä blogia ja sillä on ollut jos jonkinlaista ulkoasua. Tämä kilpailu liittyy bannereihin. Kaikki luultavasti eivät ole enää tallessakaan, mutta olen listannut tähän alle osan niistä. Tehtävänäsi on valita paras banneri ja mikä sen mukavempaa jos saa perustelujakin ;) Ja jotta tästä kisasta hyötyisi vieläkin enemmän, lisää kommenttiisi tämän vuoden tähän astisista paras lukukokemuksesi. Jätä tekstin loppuun nimimerkkisi tai kirjaudu kommentoidessasi jotta arvonnassa voin mainita kätevästi nimimerkit. Lisäksi ilmoita numeroin missä järjestyksessä haluaisit kirjat voittaa jos onni suosii (mielenkiintoisin ensin jne). Palkinnot jaan omasta hyllystäni!

ARVONTA-AIKA 31.LOKAKUUTA 2014 ASTI!

PALKINNOT:

1. G. R. R. Martin - Lohikäärmetanssi 1 
2. Laura Gallego García - Vastarinta 
3. Diana Gabaldon - Lordi John & veitsenterän veljeskunta


P.S. Käythän tykkäämässä myös leffanurkasta facebookissa? Se tarvitsee paljon lisää tykkääjiä ;)


1. Aivan kuin Jon Nietoksen Aave...

2. Kauniita maisemia ja upea kissaeläin...

3. Kylmiä väreitä ulvonnasta...

4. Olipa kerran...

5. Tiikerikomistus...


(Klikkaamalla kuvat saa suuremmiksi!)

18 kommenttia:

 1. Ensimmäinen banneri on eniten mieleeni sen sommittelun takia ja liitän suden suoraan kirjallisuuteen sillä sen lajin kirjoja on tullut hiukan luettua :) Liekki säväytti tänä vuonna eniten :)
  Vastarinta
  Lohikäärmetanssi
  Lordi john ja veitsenterän veljeskunta

  VastaaPoista
 2. Ensimmäinen on paras. Värit ovat hyytävän ihanat ja teksti erottuu taustasta parhaiten.

  Paras lukukokemus? Lasketaanko sitä että tänä vuonna olen vihdoinkin löytänyt kaksi kirjakauppaa, joiden tarjonnasta löytyy minua kiinnostavia kirjoja, mutta jotka valitettavasti taitavat olla melko harvinaisia Suomessa. (Adlibris ja Fantasiapelit, jos jotakuta kiinnostaa).

  Palkinnot kiinnostavat minua järjestyksessä 2 - 3 - 1 :)

  VastaaPoista
 3. Ensimmäistä sanon myös minä parhaaksi, siinä on hyvät värit ja tunnelma. Tausta ei ole liian kaaottinen, vaan mukavan hillitty. Väreissä on mukavaa mystisyyttä. Ainoa miinus tuossa bannerissa on fontti valinnat.

  Tänä vuonna parhaimmat lukukokemukset ovat tulleet aijempina vuosina julkaistuista Hush, hush -kirjasarjan kirjoista sekä alkuvuodesta julkaistusta Outolintu kirjasta.

  Vastarinta
  Lohikäärmetanssi
  Lordi john ja veitsenterän veljeskunta

  VastaaPoista
 4. Paras banneri on nelonen, koska syysmetsät ovat aina olleet lumoavia. Paras lukukokemus on ollut Rick Yanceyn 5. aalto. Ja kirjajärjestys olisi 3, 1 ja 2.

  VastaaPoista
 5. Minä pidän eniten kolmosesta, koska pidän sen väreistä ja kuvan luomasta tunnelmasta. Paras lukukokemus tänä vuonna on ollut nälkäpeli trilogia ja nyt odotan viimeisiä elokuvia. Kirjajärjestys on 3,2 ja 1
  t. Eikka

  VastaaPoista
 6. Paras banneri on noro 4, koska syksy <3 Paras lukukokemus on Faunoidit -sarja :) Kirja järjestys 1, 2 ja 3 :)
  Terkuin, Kaisa

  VastaaPoista
 7. Minustakin hienoin banneri on numero nelonen, koska siinä on kauniin syksyinen tunnelma joka tulee iholle saakka. Lisäksi Punahilkan viitta on ihana!

  Koko vuoden suosikki - kauhea kysymys! :D Olen lukenut tänä vuonna hirveän määrän yksinkertaisesti loistavia kirjoja ja voisin tehdä viidentoista kärjen melko helposti... Päädyn nyt kuitenkin lopulta viimeisimpään suosikkiini, eli Patrick Nessin Chaos Walking -trilogiaan, joka oli yksinkertaisesti upea ja murskasi sieluni palasiksi.

  Kirjajärjestys:
  1. Laura Gallego García - Vastarinta
  2. Diana Gabaldon - Lordi John & veitsenterän veljeskunta
  3. G. R. R. Martin - Lohikäärmetanssi 1

  VastaaPoista
 8. Neljäs banneri on paras. Siitä tulee mieleen fantasiakirjat ja sen helposti yhdistää kirjablogiin.(:
  Kirjajärjestys 2, 1, 3

  VastaaPoista
 9. Ensimmäinen on kyllä aivan ihana. Banneri antaa mystisen vaikutelman ja tykkään susista muutenkin. Sekä tietenkin fantasiasta! ;)
  Olen lukenut tosi monia, tosi hyviä kirjoja mutta ykköseksi nousevat kyllä Nemo Rossin Arkeomysteerit-kirjasarja.
  2, 1 & 3
  ♥ Silva

  VastaaPoista
 10. Lempparini bannereista on nelonen, sillä se on vuodenaikaan sopivan syksyinen väreiltään ja sopivan mystinen blogiin. Paras lukukokemuksnei tältä vuodelta on Harakanloukku <3 mahtava lopetus mahtavalle kirjasarjalle. Kirjoista kiinnostavuusjärjestys on 1, 3, 2.
  -ruulintu

  VastaaPoista
 11. Bannereista ensimmäinen on paras. Se on selkeä ja yksinkertainen, mutta silti tasapainoinen ja mystinen, joka sopii hyvin tälle blogille :) Ainoa negatiivinen asia bannerissa oli alaotsikon fontti, joka olisi voinut olla toisenlainen.

  Parhaat lukukokemukset on tarjonnut tälle vuodelle Rachel Cainen The Morganville Vampires -kirjasarja. Vain yhtä parasta ei voi sanoa, sillä lähes kaikki sarjan kirjat ovat olleet loistavia. Ne ovat olleet jännittäviä ja erittäin viihdyttäviä. Aina kun oli saanut yhden kirjan päätökseen oli pakko aloittaa uusi kirja putkeen. Suosittelen!

  3, 2, 1

  VastaaPoista
 12. Omasta mielestäni neljäs banneri on kaikista paras. Kaunis metsä ja jännittynyt tilanne ovat täydellinen yhdistelmä.
  Mahtavin lukukokemus tältä vuodelta ovat olleet kaiketi Harry Potterit, joihin ihastuin kesällä. Niiden omaperäinen maailma vain lumoaa yhä uudelleen ja uudelleen!
  Kirjat järjestyksessä 1,2,3.

  VastaaPoista
 13. Ensimmäinen on kyllä mahtavin! Se sopii blogisi tyyliin ja teemaan hyvin. Koska rakastan itsekkin fantasiaa niin tykkään että siitä tulee mieleen sellainen mystisyys, mutta värit ovat kuitenkin hyvin neutraalit ja rauhoittavat.
  Tänä kesänä ostin Lontoossa käydessäni J. R. Wardin "The King":n ja se oli kyllä tajunnan räjäyttävän hyvä kirja!
  1,3,2

  VastaaPoista
 14. Mielestäni ensimmäinen banneri on paras, nimenomaan koska se tuo mieleen Game of Thronesin, johon olen totaalisesti koukussa. Samalla pidän sen värityksestä ja tunnelmasta.
  Tänä vuonna lukeminen on jäänyt vähän vähemmälle, mutta silti parhaan lukukokemuksen valitsemin on vaikeaa. Ainakin mieleen nousevat Veronica Rothin Outolintu (jonka seuraavalle osalle ei ole vielä löytynyt aikaa) sekä Tommi Kinnusen Neljäntienristeys.
  Järjestys on 1,2,3.

  VastaaPoista
 15. Todella vaikea valita parasta, koska rakastan niitä kaikkia. Ne ovat vain kerta kaikkiaan todella upeita. Joten arvon lähinnä sen, mikä juuri tällä hetkellä miellyttää silmää eniten (huomenna voin jo olla toista mieltä, mutta joo.. xD)
  Eli paras banneri on kolmonen!
  Pidän susista paljon ja siinä on aivan ihana tunnelma ja väritys. Parempia perusteluja en kykene antamaan :D
  Nyt on viime aikoina tullut luettua tosi vähän, joten pakko sanoa parhaaksi lukukokemukseksi Smaragdinvihreä Kerstin Gieriltä.
  Ja sitten vielä järjestys... Tämäkin on hankala xD
  2, 1, 3

  VastaaPoista
 16. Paras banneri on numero 1.
  Koska kuva on seesteinen ja selkeä sekä sudet ovat olleet pinnalla fantasiakirjoissa :).

  Lempikirjaani en osaa sanoa koska olen lukenut niin hyviä kirjoja tähän mennessä (30kpl).

  Kirjajärjestys 1, 2, 3.

  Terkuin, Kaisu :)

  VastaaPoista
 17. Lempikirjaa on vaikea nimetä, koska niitä on liian monta.

  Paras banneri on ehdottomasti 1.
  Kirjajärjestys 1,2,3

  T.Keiju finistä

  VastaaPoista
 18. Tämän vuoden kirjoista on pakko mainita j.r wardin kuningas. Se sarja vaan saa aina temmattua mukaansa, vaikka noin monta osaa on jo takana! Lois-ta-va!

  Bannereista silmään pistää nro 4. Värit miellyttää ja tunnelma.

  Voiton osuessa kohdalle järjestys olisi: 1,3 ja 2

  -Sanna A.

  VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)