tiistai 29. heinäkuuta 2014

L. Marie Adeline - Nautinnon kutsu

(S.E.C.R.E.T., osa 3)

Naisten salaseura S.E.C.R.E.T. toteuttaa jäsentensä seksuaalifantasiat ja vapauttaa heidät elämää kahlitsevista rajotteista. Kolmikymppinen Cassie Robichaud on saanut kiihkeän seksielämän ja lopulta rinnalleen suuren rakkautensa Will Foretin. 

Mutta kun Cassie menneisyys salaseurassa tulee Willin tietoon, romanssi on historiaa. Cassien on aika keskittyä uraansa uuden ravintolan osakkaana ja Willin yhtiökumppanina. 

Menestyneen uutisankkurin Solange Faradayn rakkauselämä on eron jäljiltä päässyt nuupahtamaan. Salaseuran avulla hän pääsee tutkimaan uusia intohimon salaisuuksia. Ja Solange on valmis menemään pidemmälle kuin kukaan ennen S.E.C.R.E.T:issä.

"Viimeinen osa on nyt saatu päätökseen. Toivon todella, että tämä jääkin trilogiaksi koska tämän tyylisiä tarinoita on vain jatkettu rahankiilto silmissä eikä itse jatko-osissa tapahdu enää mitään mullistavaa. Kirjan pääosassa nähtiin jokaisessa kirjassa Cassie jonka tarina minusta melko hyvin päättyi tähän joten tuskin sitä enää jatketaan. Eipä tämä osa tuonut oikeastaan mitään uutta edellisiin verrattuna. Oli naisia joiden elämä ei ole raiteillaan ja joka parantuu harrastamalla seksiä tuntemattomien miesten kanssa. Kornia, eikö? No, jos haluaa sellaista aivot narikkaan viihdettä niin nämä pokkarit toimivat mainiosti koska ei tämä ole näistä samantyylisistä trilogioista huonoin todellakaan. Mukana on kutemisen lisäksi paljon muutakin vaikka ehkä tämä kuitenkin pituudeltaan ja juonikuvioiltaan muistuttaa enemmänkin harlequinin tuotantoa kuin mitään muuta. Ihan mielenkiintoinen lukukokemus eikä tämän aikana nyt aika mennyt ainakaan täysin hukkaan."
ARVOSANA: 7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)