perjantai 6. kesäkuuta 2014

Veronica Rossi - Yhä sininen taivas

(Paljaan taivaan alla, osa 3)

Panosten kovetessa Perry ja Aria päätyvät riskialttiiseen ratkaisuun. Dystopiatrilogian päätösosa käynnistää kuumeisen kilpajuoksun kohti merentakaista turvapaikkaa. Perryä tuleva mittelö ei pelota, mutta heimon uusille tulokkaille ulkomaailma on arvaamattomia vaaroja täynnä. Ja onko eetterimuurien murtaminen edes mahdollista ilman kaapatun Cinderin poikkeuksellisia kykyjä?

Perry ja Aria kokoavat voimansa mahdottomalta tuntuvaan pelastustehtävään: löytävätkö he ystävänsä ja onko myyttinen paratiisi sittenkin pelkkää legendaa?

"Olen kyllä pitänyt tästä sarjasta alusta alkaen todella paljon ja mielestäni tämä kirja oli trilogialle kunniallinen ja erittäin jännittävä päätös. Oli loistavaa jälleen kerran sukeltaa sisukkaan Arian, luolamies - Perryn ja humoristisen Roarin maailmaan. Tässä kirjassa oli aika pitkälle melko synkeä tunnelma ja pelko siitä miten päähenkilöiden käy koska vastoinkäymisiä tuli useammankin kerran. Välillä melkein tuntui, että pidättelin hengitystä lukiessani kirjan jännittäviä sivuja. Menetyksiltä ei säästytty ja Sable oli entistäkin julmempi ja raaempi tässä osassa. Loppua kohden tuli itselle melkein liikuttunut olo lukiessani viimeisiä sivuja, joten kirja todellakin hoiti tehtävänsä. Pidän kirjailijan mutkattomasta kirjoitustyylistä joka ei jää junnaamaan paikoilleen vaan tapahtumaa riittää sivulta toiselle ilman turhaa pysähtelyä. Tämä on ehdottomasti yksi parhaita trilogioita, joita olen lukenut ja suosittelen ehdottomasti kaikille muillekin tutkailtavaksi."
ARVOSANA: 8½

3 kommenttia:

 1. Minä pidin myös tästä kolmososasta kuin myös koko trilogiasta. Luin enkuksi tämän kolmannen, mutta tarkoituksenani on lukea se vielä suomennettuna, jotta avautuisi vielä paremmin :) Onkin jo ollut ikävä Ariaa, Perryä ja muita!

  VastaaPoista
 2. Tämä on aivan loistava sarja! :) Milestäni sarja muistutti hieman Langennut enkeli-sarjaa. JOten jos pitää siitää sarjasta tämäkin sarjan on pakko tulla olemaan kirjahyllyssäsi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Langennut enkeli kyllä hyllystä löytyy :D

   Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)