maanantai 30. kesäkuuta 2014

Elina Rouhiainen - Uhanalainen

"Kaksi hahmoa taistelee revenneen taivaan alla. Saatan vain katsoa vierestä, kun he käyvät toisiinsa kiinni yhä uudestaan ja uudestaan."

Niin se vaan tuli luettua jatko-osakin tästä sarjasta. Siinä missä ekassa osassa vasta vähän tunnusteltiin maaperää niin tässä jatko-osassa päästiin jo täyteen toimintaan ja mysteerien makuun. Hahmojen on ratkaistava minne lauman alfa on kadonnut eikä lukijakaan pääse selville asiasta kuin vasta kirjan loppupuolella.

Olisin niin kovasti kaivannut lisää Raisa-Mikael-kuviota koska ensimmäisessä osassa he eivät päässeet edes kunnolla vauhtiin ja tässä osassa keskityttiin kaikkeen muuhun enemmän vaikka lukijoita varmasti olisi kiinnostanut lukea kuumista suudelmista välttelemisen sijaan.

Olihan tämä ehkä edelliseen osaan verrattuna aavistuksen tylsempää luettavaa vaikka pidin kyllä kirjan jokaisesta sivusta alusta loppuun. Tarina kuitenkin eteni mielestäni hyvää tahtia eikä liiallista hosumista tapahtunut matkan varrella.

Kuten edellisenkin osan lopussa myös tässä kirjassa lukijan nenän eteen pudotetaan pieni pommi, jonka ansiosta jää odottamaan jatko-osaa malttamattomana. Onneksi se tulee piakoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)