maanantai 28. huhtikuuta 2014

Alyson Noël - Elämän värit

(Kuolemattomat, osa 6)

Voiko yksi päätös tuhota ikuiseksi tarkoitetun rakkauden? Voitettuaan vaarallisimman vihollisensa Ever ja Damen keskittyvät etsimään vastalääkkeen Damonin kehon vallanneelle myrkylle. Kiihkeä halua saada olla yhdessä johdattaa heidät Valonmaan synkkään sydämeen, jossa rakastavaiset saavat vihdoin tietää, miksi kohtalo repii heitä jatkuvasti erilleen. Mutta kun viimeinenkin salaisuus on paljastettu, Everin on tehtävä päätös, joka asettaa kaiken vaakalaudalle - jopa ikuisuuden.

"Onpahan nyt saatu tämäkin sekametelisoppa päätökseen. Ja... enpä tiedä mitä sanoisin. Toisin kuin parissa aiemmassa kirjassa, tässä päästiin ainaisen jahkailun sijaan taas kiinni toimintaan. Liiallisuuksiin venytetty kirjasarja saa nyt päätöksensä, jossa Ever joutuu kovien haasteiden eteen. Tässäkin kirjassa oli ehkä hiukan sellaista pitkästymisen tuntua, mutta kaikenkaikkiaan paljon kivempi lukukokemus kuin edelliset kirjat vaikkakin tuntui jotenkin typerältä, että Ever ja Damen jahkailivat vasta-aineen kanssa monen kirjan verran ja yllättäen vasta nyt he alkavat saada vastauksia kysymyksiin, joita he ovat esittäneet monen kirjan ajan. Loppua kohden tuli ehkä vähän liikaakin sellaisia "he kaikki elivät elämänsä onnellisena loppuun asti" - viboja aina pahiksista lähtien, mutta osasi loppu yllättääkin erään päätöksen osalta, jonka pääpari tekee koska olin odottanut ihan toisenlaista päätöstä tälle sarjalle. Ei tämä kuuden kirjan sarja ollut kyllä mikään maata mullistava lukukokemus, mutta onpahan nyt koettu tämäkin!"
ARVOSANA: 7½

3 kommenttia:

 1. Itse luovutin tämän sarjan parissa jo toisen osan jälkeen. Kaikki tuntui vain niin kulutetulta ja kököltä etten jaksanut innostua enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, itse mietin samaa mut toisaalta oon utelias eikä omatunto anna periks lopettaa kesken :D

   Poista
 2. Itselläkin tökkäsi jo ensimmäisen osan jälkeen :f vaikka kuulosti suht kiinnostavalta, mutta äääh!

  VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)