sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Näitä odotellessa!

Tämän vuoden luku-urakka on lähtenyt aika tahmeasti liikkeelle, mutta kyllä se tästä! Eritoten näitä vuoden ylläreitä odotellaan kovasti:

Paluu Helsinkiin ja elämä taideopiskelijana ei olekaan Raisan odotusten mukaista, eivätkä muistot Hukkavaarasta ja Mikaelista anna rauhaa. Vampyyriystävä Konstan perustamalla klubilla yliluonnollinen väki kokoontuu juhlimaan Helsingin yössä... Konstan avulla Raisa pääsee kadonneen kaksoisveljensä Mitjan jäljille, ja pitkään piinanneet salaisuudet alkavat viimein saada valaistusta. Seikkailu johdattaa sisarukset Kreikkaan, kätketylle daimonien saarelle – ja huimaan pakomatkaan.

Julkaisu: lokakuu 2014!
Suosikkitrilogian päätösosassa vaara ja viettelys kulkevat käsi kädessä. Viken katoaminen heittää
Rufuksen ja Unnan olosuhteisiin, joista yksikään faunoidi ei ole palannut elävänä.

”Selvitä saaliisi heikkoudet ja rakenna loukkusi näistä elementeistä”, neuvoo metsästäjän käsikirja. Kun Viken puhelin ei baariyön päätteeksi vastaa, aavistaa Joone pahinta. Pelastusretki tuntemattomaan pakottaa Unnan ja Rufuksen unohtamaan sydänsurunsa, mutta mullistaa Joonen elämän sitäkin rajummin. Nuori jousimies pelastaa Joonen pulasta ja huokuu vetovoimaa, jonka edessä harakkapoika on aseeton. Alkaa taistelu aikaa, pakkasta ja päänsisäisiä houkutuksia vastaan. Kun saalistajan ja saaliin intohimot ovat yhteisiä, ei mikään ole enää itsestään selvää ja roihu syttyessään pidäkkeetön.

Julkaisu: 4. elokuuta 2014!
Jokainen uskoo tuntevansa Colen tarinan. Rocktähti. Narkkari. Alamäki. Katoaminen. Mutta vain muutama ihminen tietää Colen synkimmän salaisuuden, hänen kykynsä muuttua sudeksi.

Yksi näistä ihmisistä on Isabel. Hetken aikaa Isabel ja Cole rakastivat toisiaan, mutta siitä tuntuu kuluneen kokonainen ihmiselämä. Nyt Cole on taas valokeilassa. Vaaravyöhykkeellä. Isabelin elämässä. Mutta voiko tämän syntisen pelastaa?

Vuonna 2010 Väristys-kirjan Sam ja Grace veivät lukijoiden sydämet. Sudeksi muuttuvan pojan ja päällepäin tavallisen tytön rakkaustarina sai vierelleen kaipuuta ja rock n' rollia tihkuvan tragedian, kun Häivähdys- ja Ikuisuus-kirjoissa äänen saivat kovapintainen kaunotar Isabel ja ihmissudeksi muuttunut rock-kukko Cole ja he miltei varastivat show'n runollisilta rakastavaisilta.

Viettelys on Isabelin ja Colen tarina.
 
Julkaisupäivä: lokakuu 2014!
 
 
Lisäksi Divergent - kirjasarja jatkuu syksyllä 2014 sen nimisellä kirjalla kuin Kapinallinen. Trilogian päätösosa julkaistaan keväällä 2015.
 
Mitä kirjaa sinä odotat kovasti?

12 kommenttia:

 1. Samoja täälläkin odotellaan. Etenkin tuon Viettelyksen kohdalla joudun hillitsemään haluni tanssia villiä voitontanssia, olin nimittäin jo asennoitunut siihen ettei sitä suomenneta. Koska Cole ja Väristys ja hffjkdgxk. Olen kulkenut mielipuolinen hymy kasvoillani viimeisen tunnin ajan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cole oli kyllä trilogiassa mun suosikki joten kirjaa odotellessa :P

   Poista
 2. Oh. My. God. Mun elämällä on taas tarkoitus... SUSIRAJAAAAAAAAAA!!! Ei malttaisi odottaa. x)

  VastaaPoista
 3. Jäljitettyä ja Haranloukkua odottelen itsekin ja en ole Väristys -sarjaan vielä tutustunut, mutta sen asian voisin hyvinkin muuttaa, sillä tämä Viettelys vaikuttaa lupaavalta :D Kerstin Gierin Smaragdinvirheää odottelen myös innokkaasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väristys - trilogia on kyllä lukemisen arvoinen :)

   Poista
 4. Ootan kaikkia, paitsi tuota Annukka Salaman-sarjaa en oo lukenut.
  En tiennytkään että Colen ja Isabellan tarinasta tulee kirja! Ihanaa<3
  Näitä odotellessa... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijai, nyt oot kyllä missannu paljon jos et ole lukenut Faunoideja! Korjaa tilanne heti :D Musta ehkä näistä kolmesta sarjasta paras <3

   Poista
 5. Jee! Tuo susirajan kansi on aivan ihana! Odottelen kyllä samoja ja muutamia muitakin. Enpäs tiennytkään että Colesta ja Isabelista tulisi kirja. Aivan mahtavaa. Täytyy hetki lukea kun tulee suomennos!

  VastaaPoista
 6. Jes!! Rakastin tota Divergent kirjaa ja harmitti hirveesti, ku luulin sen ilmestyvän vasta ensi vuonna! Toivottavasti seuraavakin osa on yhtä hyvä! ;)

  VastaaPoista
 7. Odotan tuota Susirajan kolmososaa innokkaasti. Onko se muuten trilogia vai pidempi sarja? Joku saa valaista mua nyt vähän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni sarjassa on 4-5 kirjaa.

   Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)