sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kilpailu!

No niin rakkaat kirjatoukat ja bloggarit, nyt olisi aika keväisen arvonnan, jonka palkinnot pompahtavat teidän postiluukuistanne mikäli onnetar teitä suosii! ;)

Osallistuminen on hyvin yksinkertaista: kirjoita tämän postauksen kommenttikenttään mikä oli mielestäsi paras lukemasi kirja viime vuonna ja miksi. Mainitse myös mitä kirjaa odotat kovasti tänä vuonna saapuvaksi. Samalla osallistut kilpailuun sekä annat toisille mahdollisesti uusia hyviä lukuvinkkejä.

HUOM! Muistathan katsoa, että postauksessasi näkyy nimimerkkisi! Nimimerkittömät kommentit eivät osallistu arvontaan.

Arvon omasta kirjahyllystäni kolme kirjaa. Numeroin ne tähän alle, joten voit postauksesi loppuun lisätä missä järjestyksessä kirjat haluaisit jos onnetar suosii. Eli kiinnostavin kirja ekaksi, vähiten kiinnostavin kirja viimeiseksi (esim. yksinkertaisesti: 1,3,2). Luvassa on siis suloista romantiikkaa sekä poskia punoittavaa tuhmailua! ;D

OSALLISTUMISAIKA 30.4.2014 ASTI!

Palkinnot:

1. Tessa Gratton - VERITAIKA
Minä olen Josephine Darly ja aion elää ikuisesti.

Silla Kennicottin isä oli maailman lempein mies. Hän ei mitenkään ole voinut ampua äitiä ja sitten itseään. Ei mitenkään. Mutta kaikki muut uskovat niin, jopa Sillan veli Reese.

Kaikki muuttuu, kun joku lähettää Sillalle merkillisen muistikirjan täynnä rönsyileviä kaavioita, riimuja ja viisikantoja. Naapuriin muuttaa Nicholas, jonka suudelmat ovat silkkaa sähköä. Sitten vanhempien hautakiveen ilmestyy punaisia merkkejä.

Kun nuoret alkavat selvittää totuutta, he huomaavat joutuneensa pelottavien voimien pyörteeseen, jossa kukaan ei ole turvassa eikä keneenkään voi luottaa. Vielä pelottavampaa on löytää samat voimat omasta mielestään. On vain annettava vaiston viedä – ja veren ohjata.

2. D. L. King, useita kirjoittajia - SULOISIN SUUDELMA

Näissä lumoavissa kertomuksissa kuolemattomat, äärettömän kauniit, voimaa ja seksiä tihkuvat vampyyrit ottavat tarvitsemansa elinvoiman niiltä onnettomilta (tai onnekkailta), jotka heidän tielleen sattuvat. Suloisin suudelma vie lukijan hämärille kujille ja pimeisiin makuuhuoneisiin kokemaan pelon ja mielihyvän väristyksiä, joita vain vampyyrit voivat ihmisessä herättää. Vampyyrit tyydyttävät nautinnonhalunsa niin nykyaikaan kuin menneisyyteen sijoittuvissa verenkarvaisissa novelleissa. Kirjassa on 18 tarinaa.

3. Useita kirjoittajia - RIETAS ORKIDEA

Se voi olla kuka tahansa. Tuntematon mies öisellä bussiasemalla. Tupakka huulessa, siristelevä katse, etsii nälkäisenä seuraa. Tai työkaveri, tuo kiinteävartaloinen, lihaksikas mies, joka vilkaisee muka vahingossa rintoja, ohi mennessään hipaisee käsivartta. Tai ehkä jäätelökioskin asiakas, joka hikisenä kesäpäivänä hakee makeaa helpotusta väriseväänkuumuuteen. Kun nainen ja mies kohtaavat, mitä tahansa voi tapahtua...

32 kommenttia:

 1. Luin viimevuonna VIHDOIN Liisa Ihmemaassa -kirjan. Kirja oli todella hankala löytää, kun painoksia ei enää tehdä.. odotan innolla uusia kirjoja House of Night -sarjasta!

  VastaaPoista
 2. Ainiin, ja kirjat tässä järjestyksessä: 3, 2, 1 :D

  VastaaPoista
 3. Viime vuoden paras kirja on ehdottomasti Emmi Itärannan Teemestarin kirja.
  Tältä vuodelta odotan lokakuussa ilmestyvää James Freyn & Nils Johnson-Sheltonin Endgame - Loppupeli teosta.

  Jos voitan, kirjat kiinnotusjärjestyksessään ovat 1, 2, 3.

  VastaaPoista
 4. Cormac McCarthyn Tie oli viime vuodelta sellainen kirja, joka ällistytti loistavuudellaan ja on yksi parhaista ikinä lukemistani kirjoista. Tänä vuonna odottelen vielä mm. Sookie - sarjan viimeisen osan suomennosta ja Liz Williamsin Rikosetsivä Chen - sarjan kolmatta osaa.

  Kirjat kiinnostusjärjestyksessä: 2,1,3

  VastaaPoista
 5. Viime vuoden paras lukemani kirja oli Luukaupunki! Jatko-osia en ole vielä ehtinyt lukea (: kirjat tässä järjestyksessä: 1, 2, 3

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Viime vuoden paras kirja oli ehdottomasti Suzanne Collinsin Nälkäpeli - Vihan liekit. Olin lukenut kyseisen kirjan aikaisemmin (niin kuin muutkin osat), mutta innostuin kirjasta toden teolla vasta leffan myötä. Suzanne kiroittaa niin hyvin ja eläväisesti, ettei kerta kaikkiaan voi olla olematta mukana tunnelmissa! Voin helposti samaistua itsepäiseen Katnissiin, koska olen itsekin aika omapäinen. Nälkäpelit ovat maailmanlaajuinen juttu, joita kukaan ei kerta kaikkiaan voi olla huomaamatta!

  Odotan tältä vuodelta Night Schoolin toista osaa, Yön perintöä. Se onkin juuri julkaistu, mutta täytyy odotella, että hinta vähän laskee, koska luettavaahan löytyy aina odotellessa.

  Kirjat järjestuksessä 2,3,1.

  Ps. Kannattaa ottaa sanavarmistus pois päältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta!

   Sanavarmistus on syystä päällä. Eikä varmasti vie aikaa kommentoijalta kauhean paljon kun näppäilee sen kommentoinnin yhteydessä.

   Poista
  2. Ei vie ei, ja mikäs siinä jos niin olet päättänyt. Kunhan vain sanoin. :)

   Pitää muuten nostaa hattua, aiva mahtava blogi! Joskus ajattelin itsekin perustaa samankaltaisen, koska olen ihan lätkässä lukemiseen, muttaa se idea jäikin vain suunnittelutasolle. Kahden blogin pyörittäminen ei vain nappaa...

   Poista
  3. Juu, onhan näissä hommaa. Itsellä neljä blogia :D Tosin ei niihin koko ajan tartte olla kirjoittelemassa :)

   Poista
 8. Vahingossa lainattu ja positiivisesti yllättänyt Marisha Pessl: Yönäytös. Kuvia, lehtileikkeitä... ei pelkkää tekstiä!

  No eniten odotan J.R Wardin The Kingiä! Ja sen kun saisi vielä suomeksi... Nam!

  Järjestys 2,3,1

  VastaaPoista
 9. Viime vuoden paras kirja oli ehdottomasti Marissa Mehrin Veristen varjojen ooppera. Tältä vuodelta odotan eniten paitsi Daughertyn uutuuskirjaa, myös Paljaan taivaan alla-trilogian päätösosaa. Jos se nyt sitten ilmestyy tämän vuoden puolella ;)

  Kirjat järjestyksessä 1,2,3 ;)

  VastaaPoista
 10. Yksi parhaimmista oli ehdottomasti Elina Rouhiaisen Uhanalainen! Susiraja-sarjan ensimmäinen osa (Kesytön) vei jo aikaisemmin mukanaan, ja Uhanalainen jatkoi loistavasti.
  Tänä vuonna odotan luonnollisesti sarjan kolmatta osaa, Jäljitettyä!

  Kirjat järjestyksessä 2,3,1 :)

  VastaaPoista
 11. Viime vuonna lukemistani kirjoista parhaat olivat Maaria Päivisen Pintanaarmuja ja Michael Enden Tarina vailla loppua. Tänä vuonna eniten odottamani kirjat ovat jo ilmestyneet eli Stephen Kingin Tohtori Uni (jota en tosin ihan vielä lue, muutama King on sitä ennen lukuvuorossa) ja Sami Lopakan Marras, joka osoittautui upeaksi, veikkaan jo tässä vaiheessa vuotta sen nousevan koko lukuvuoden parhaimmistoon.

  Osallistun arvontaan, järjestykseni on 3,2,1.

  VastaaPoista
 12. Nälkäpeli. Pitkin hampain sen kirjastosta lainasin ja aloin lukea ajatuksella 'huono tää on kuitenkin'. Voi kuinka väärässä ihmislapsi voi olla! Rakastuin! Kolmanneksen luettuani tiesin etten kirjaa käsistä laske ennenkuin on kokonaan luettu ja heti seuraavana päivänä piti hakea toinen ja kolmas osa :)

  Tältä vuodelta odotan kahta kirjaa enemmän kuin mitään! Englanniksi The King:iä, joka ei varmaan keltään perusteita kaipaa. Sekä suomeksi Harakanloukkua, koska olen täysin koukussa Faunoidien maailmaan :)

  Kirjat järjestyksessä 2,3,1

  VastaaPoista
 13. Viime vuoden sivujen havinasta täytyy sanoa, että voiton vei j.r wardin - rakastaja vihdoinkin. Se sarja on vain saanut otteen minusta todella voimakkaasti! :) siinä yhdistyy se kaikki mistä minä pidän kirjassa (kirjasarjassa). Joten tältä vuodelta odotan innolla, mitäs muutakaan kun j.r wardi the king kirjaa :p
  "voitto" kirjojen järjestys: 3,2,1 ;D

  VastaaPoista
 14. Viime vuoden paras kirja oli yllättävästi scifiä (yleensä luen enimmäkseen fantasiaa), Johan Harstadin Darlah - 172 tuntia kuussa. Parhaaksi se valiutui omaperäisellä idealla ja loppunsa jännittävyydellä.
  Ja tältä vuodelta odotan eniten Laura Gallego Garcían Mullistusta.
  Mieluinen voittojärjestys olisi 2, 3, 1.

  VastaaPoista
 15. Paras kirja viime vuonna oli varmaan C.J. Daughteryn Night school yön valitut ja tänä vuonna ootan sen seuraavaa osaa ja Anukka Salaman Harakanloukkua


  ja kirjat järjestyksessä 1,2,3

  PS. toosi hyvä blogi. oon löytäny täältä tosi monta uutta hyvää kirjaa

  VastaaPoista
 16. Mielestäni paras kirja, jonka luin viime vuonna oli Rachel Vincentin Kissatyttö. Kirja koukutti ja se oli pakko lukea kannesta kanteen mahdollisimman nopeasti. Juoni kirjassa oli mukaansa tempaava ja teksti oli mukavaa luettavaa.

  Tältä vuodelta odotan eniten Maggie Stiefvaterin Sinneriä.

  Kirjojen järjestys 2,1,3.

  VastaaPoista
 17. Viime vuoden parhaita kirjoja ehdottomasti 3 ensimmäistä varjojen kaupunkia. Ei voi mitään, on ne vaan niin ihania :D
  Ja tältä vuodelta en ilmestyvistä kirjoista osaa sanoa, kun en ole ehtinyt tutkiskelemaan, mutta odotan että pääsen lukemaan lisää Cassandra Claren teoksia. :)

  Ja kirjojen järjestys 3,2,1.
  Kun tuo ykkönen sattuukin jo olemaan kirjahyllyssä, tosin ei ole vielä ehtinyt lukea, heh.

  VastaaPoista
 18. Olin kahden vaiheilla, Emmi Itärannan Teemestarin kirja tai Erin Morgensternin yösirkus. Valitsen yösirkuksen ja tältä vuodelta odotan Charlaine Harrisin uusimpia sekä George R.R. Martinin Lohikäärmetanssi 2 :)

  VastaaPoista
 19. Luin viime vuonna kaikki tähän asti suomeksi ilmestyneet Black Dagger Brotherhoodin eli Mustan tikarin veljeskunnan kirjat. Niinpä seuraavaksi odotellaankin kyseisen sarhan "The King (Kuningas)" -kirjan ilmestymistä suomeksi. :)
  3,2,1.

  VastaaPoista
 20. Viime vuonna luin kaikki jo tähän asti suomeksi ilmestyneet Mustan tikarin veljeskunnan kirjat ja eniten niistä pidin Zsadistin kirjasta "Herätetty Rakastaja". Ja syytä siihen en tarkkaan osaa sanoa, mutta zsadist herätti huomioni heti ensimmäisessä kirjassa, ja tykästyin tähän hahmoon joka kirjan mukana yhä enemmän! Kirja, jota sormet syyhyten jo odotan, on samaisen kirjasarjan vielä suomentamaton osa, eli "The King" :)

  2,3,1

  VastaaPoista
 21. Tapa minut, äiti, se oli koskettava ja ajatuksia herättävä teos.
  Nyt saapuvaksi odotan uusinta Sookie-kirjaa, joka on toki ennakkoon jo tilattu :)
  Kirjat järjestyksessä 1,2,3 (eli kaikki muut paitsi eka mulla on jo :P )

  VastaaPoista
 22. Luin viime vuonna kaikki Mustan tikarin veljeskunnan kirjat, jotka kyllä veivät mukanaan. Paras niistä ja vuoden paras kirja oli Pimeyden rakastaja eli Wrathin kirja. Tältä vuodelta odotan George R R Martinin Lohikäärmetanssia ja The Kingiä :)

  VastaaPoista
 23. Paras kirja oli ehdottomasti luukaupunki!!:) Odotan tältä vuodelta varjojen kaupungit-sarjan päätösosaa:)
  Kirjat järjestyksessä 1,2,3

  VastaaPoista
 24. Paras kirja viime vuonna oli Night School-Yön valitut! aivan ihana kirja!! :) Nyt odotan että saan seuraavan osan käsiini! :) Lisäksi kolme viimeistä Varjojen Kaupungit osaa pitäisi löytää! :)

  Kirjat järjestyksessä: 1,2,3

  VastaaPoista
 25. Paras kirja minkä viime vuonna luin oli Night School - Yön valitut. Ja nyt odotan innolla, että pääsen lukemaan siitä seuraavaa osaa.:)

  Kirjat järjestyksessä 2,3,1

  VastaaPoista
 26. Hei! Olen Alina G. Paras kirja minkä luon viime vuonna oli Loppusoitto, koska se oli erinomainen päätösosa koko kirjasarjalle ja se on yksi lempikirjoistani. Suosittelen lämpimästi!!!!
  Tänä vuonna odotan innolla Divergent sarjan toista osaa, joka luvattiin ilmestyvän tänä kesäkuuna. En malta odottaa millään! :) Suosittelen tätä sarjaa myös! !
  Sen lisäksi odotan myös Varjojen kaupunki-sarjan päätös osaa, joka ilmestyy vasta joulukuussa, mutta maltetaan vielä vähän!

  Kirjat järjestyksessä:2,1,3

  VastaaPoista
 27. Paras kirja minkä viime vuonna luin oli ehdottomasti Cassandra Claren Varjojen kaupungit 1-3, koska kirja yllättää juonen käänteillään ja Jacen ja Claryn tarina on herkkä ja kiinnostava.
  Odotan kovasti varjojen kaupungit sarjan viimeistä osaa :)

  VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)