maanantai 31. maaliskuuta 2014

Cirkeln - elokuva on tulossa!

Mats Strandbergin ja Sara B. Elfgrenin kirjoittama trilogia on vallanut ihmisten sydämet ympäri maailman. Tarina kertoo pienestä rähjäisestä kaupungista Engelsforssissa, Ruotsissa, jossa alkaa tapahtua kun verenpunainen kuu ilmestyy taivaalle. Kuusi täysin erilaista tyttöä huomaa saapuneensa hylättyyn puistoon. Pian selviää, että he kaikki ovat Valittuja. He muodostavat Piirin, joka voi vastustaa kaupungissa kytevää pahuutta.

Trilogiasta on suomennettu kaksi ensimmäistä osaa ja ne ovat nimeltään Piiri ja Tuli. Kolmas suomennos ilmestyy keväällä 2015. 

Nyt trilogiasta on tulossa elokuva, joka saa ensi-iltansa 18.2.2015. En tiedä milloin tuo elokuva rantautuu suomeen, mutta ainakin yksi ensi-illan päivämäärä on alustavasti tiedossa. 

Näyttelijöistä on julkaistu jo ensimmäinen kuva joten saanko esitellä valitut (klikkaamalla kuvaa, saat sen suurempana):

Linnéa, Vanessa, Anna-Karin, Rebecka, Minoo ja Ida.

Elokuvan ruotsinkieliset fb-sivut löytyvät täältä.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa! Elokuva on varmasti aivan mahtava. Hyvästä kirjasta ei vain voi tehdä huonoa elokuvaa :) Näyttelijävalinnat kyllä vähän mietityttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä itseasiassa pidän hahmoista. Ne on joten kuten siihen suuntaan miksi hahmot kuvittelinkin :)

   Poista
 2. Ei Linnea oo ton näköinen! Missä on söpöt röyhelömekot?! Ja muutenkin hahmot eivät mielestäni näytä kirjan kuvailun mukaisilta, esim Anna-Karinia on kuvailtu kirjoissa pyöreähköksi, mutta tuossa se näyttää saman kokoiselta kuin muut.
  Mutta kai sitä pitäis vilkaista.

  VastaaPoista
 3. Tämä nyt kuulosti niin lupaavalta,että lähden tänään metsästämään tätä kirjastosta! ;)

  VastaaPoista
 4. Itse odotan leffaa kyllä aika paljon, mutta itseäni roolitukset hieman mietityttävät. Tai en itse kuvitellut hahmoja ihan tuollaisiksi. Siis Linnea, Anna-Karin ja Minoo eivät ainakaan näytä yhtään siltä miltä itse kuvittelin.

  VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)