maanantai 3. helmikuuta 2014

Lisa R. Jones - Rebeccan kadonneet päiväkirjat

(Inside Out)

Eroottinen menestyssarja Inside Out kertoo, miten nuori opettaja Sara McMillan löytää tuntemattomalle Rebeccalle kuuluneet päiväkirjat ja tempautuu niiden mukana uusille, vaarallisille mutta niin kiehtoville poluille. Rebeccan rohkeat päiväkirjat avautuvat nyt myös lukijoille. Tämä tarina on jokaisen Inside Out -fanin pakko lukea!

Rebecca Mason kohtaa rikkaan, synkän puoleensavetävän miehen, joka viettelee hänet vastustamattomasti, vaikka Rebecca aavistaa pahaa. Rebecca antautuu eroottisiin kokemuksiin, jollaisiin ei olisi koskaan kuvitellut uskaltautuvansa. Mutta miten pitkälle hän on valmis menemään miehen vuoksi?
"En oikeastaan tiedä miksi tähän tartuin koska päähahmot olivat mulle aika yhdentekeviä koko trilogian ajan. Jotenkin vaan halusin tietää mitä siellä kulissien takana on tapahtunut ennen varsinaisten kirjojen alkua. Ja toisaalta se oli aika piristävää, että sai tietää asian molemmat puolet. Kirja oli melkolailla päiväkirjamainen, joten tuli luettua melko nopeaan tahtiin alusta loppuun. Ihan viihdykkeellistä luettavaa, jossa ei ollut mielestäni mitään hosumista vaikka tosiaan vähän päiväkirjamaisia piirteitä. Rebecca paljastui yllättävän vahvaksi hahmoksi, joka hurahtaa johonkin täysin uuteen ja erilaiseen, mutta osaa myös arvioida omat tarpeensa ja sen, millaista elämää hän haluaa elää. Jos tykkää trilogiasta, kannattaa katsastaa tämäkin!"
ARVOSANA: 7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)