torstai 10. lokakuuta 2013

L. Marie Adeline - Polttava peli

(S.E.C.R.E.T., osa 2)

Naisista koostuva salaseura S.E.C.R.E.T. toteuttaa jäsentensä salaisimmatkin seksuaaliset fantasiat - ja vapauttaa heidät samalla elämää kahlitsevista rajoitteista. Kolmikymppinen tarjoilija Cassie Robichaud on löytänyt sen ansiosta kuuman ja kiihkeän seksielämän.
S.E.C.R.E.T:in täysivaltaisena jäsenenä Cassie saatehtäväkseen opastaa uutta kokelasta Dauphinea ja etsiä täydellisiä miehiä tämän fantasioiden toteuttamiseen. Samalla hän etsii itselleen sitä oikeaa ja huomaa, että ottajia saattaisi olla useampiakin.

"Toinen osa jatkaa aika samoilla kannattimilla kuin edellinenkin kirja. Cassie jatkaa omaa elämäänsä salaseuran leivissä samalla kun hän kamppailee tunteidensa kanssa. Lisäksi mukaan astuu uusi kasvo Dauphine, jolla on myös omat sotkunsa. Tarinaa kerrotaan siis kahden naisen näkökulmasta ja heidän tutustumisestaan. Tarina oli ehkä himpun verran parempi kuin eka osa, mutta olisin kaivannut tähän lisää syvällisyyttä. Dauphinella on omat menneisyytensä arvet kannettavanaan, mutta silti minusta hänen "ongelmiaan" raapaistaan vain pinnasta ja minulle tuli enemmänkin sellainen olo ettei ongelmat oikeastaan ole kovin kummoisia naisen mielestä. Juonellisesti tää oli mielenkiintoisempi ja kivempi lukukokemus, mutta tästäkin jäi puuttumaan sitä jotakin. Tarinan loppupuolelle oli sitten pudotettu muutama pommi eikä toiminnalta vältytty. Kolmas tuotos alkaakin sitten melko samoilta kannattimilta Cassien kannalta kuin tämäkin. Aion lukea seuraavankin osan vaikkei tämäkään erikoisesti sytyttänyt innostustani."
ARVOSANA: 7


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)