keskiviikko 4. syyskuuta 2013

BDB: sisäpiirin tietoa

Huhuh, vihdoin ja viimein sain luettua tämän! Se on maannut ties kuinka kauan yöpöydällä, mutta on ollut niin paljon muuta luettavaa ettei ole ennättänyt perehtyä sen enemmän. Englanniksi olen toki tätä vähän lueskellut, mutta ei se ole sama asia.

Monta sataa sivua pitkä kirja pitää sisällään jos jonkinlaista tietoa. Siellä on ensinnäkin esittelyt kuudesta ensimmäisestä kirjasta sekä näiden veljesten hassunhauskat haastattelut. Lisäksi Ward on kirjoittanut tuntojaan jokaisen kirjan kohdalla. Mukaan mahtuu myös ihana lyhyttarina Bellasta ja Zsadistista (NAM!). Lisäksi sieltä löytyy muutama poistettu kohtaus sekä Wardin muita BDB - kirjoitelmia, veljesten chat-keskustelua, haastatteluja, parhaita paloja kirjoista sekä usein kysytyt kysymykset. Unohdinkohan jotain? Voi olla, mutta tuossa ne olennaisimmat.

Wardin omia mietteitä oli ehkä liiaksikin asti, joten niitä tuli vilkaistua enemmänkin pintapuolisesti. Hänen mielipiteitään ensimmäisistä kirjoista oli todella mielenkiintoista lukea koska monet asiat siellä yllättivät. 

Kyllä tämän kirjan kautta oppi uusia asioita ainakin veljeskunnasta ja naurutkin sai jossei muuta. Suosittelen tutustumaan jos olet BDB - fani!
ARVOSANA: 9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)