lauantai 22. kesäkuuta 2013

Tiffany Reisz - Prinssi

(Perisynti, osa 3)

Nora Sutherlin, eroottisten bestsellereiden kirjoittaja ja maineikas domina, antautuu elämänsä ensimmäistä kertaa lempeyden täyttämälle rakkauselämälle. Hänen entinen avustajansa nuori Kentucyn prinssiksi osoittautunut suuren hevostilan ainoa perijä Wesley vie Noran mukaansa maalle, mutta osaako Nora elää ilman kipua ja vaaraa?

Ennen Wesleyä Noran elämässä on ollut kaksi omistavaa miestä: Søren ja Kingsley, joista ensimmäinen on selibaattilupauksen antanut pappi ja Noran ensimmäinen sadomasokistinen tai jopa sadistinen rakastaja, ja jälkimmäinen taas Noran dominaksi kouluttanut tunnetuimman eroottisen klubin omistaja, joka ansaitsee perverttien kivun ja halun kaipuulla.
 

Ehkä ensimmäistä kertaa elämässään, Søren ja Kingsley ovat voimattomina oikean pelon edessä. Joku vainoaa heitä – ja Noraa. Mutta voiko heidän maailmassaan olla turvaa?

"No niin, odotettu kolmas osa on saatu käsiin ja luettu. Tässä kirjassa keskityttiin Noran ja Wesleyn yhteiseloon sekä palataan ajassa taakse päin Kingsleyn ja Sørenin menneisyyteen. Kingsley on ollut alusta asti aika mitäänsanomaton hahmo ja Søren lähinnä herättää minussa vain ärtymystä, joten heidän pätkänsä tässä pokkarissa ei antanut minulle mitään kovin erikoista. Ihan toisaalta mielenkiintoista oli lukea heidän menneisyydestään, mutta se ei herättänyt oikeastaan mitään tunteita. Siinä missä Noran ja Wesin meno oli kaikkea muuta kuin kipua ja vaaraa, Kingsleyn ja Sørenin pätkät suorastaan tursuivat sitä. Tässä tarinassa tosin mukaan astuu mysteerihahmo, joka alkaa ahdistella tuttuja päähahmoja eli mysteeriä luvassa ja vähän ihkaoikeaa hevosteluakin siinä sivussa. Mielestäni tämä kirja oli kaikista kolmesta se heikoin eikä herättänyt niin paljon mielenkiintoa kuin aiemmat, vaikkakin Reisz on noussut yhdeksi suosikkikirjailijoistani mutkattoman tekstinsä ansiosta. Kirjojen taso on huomattavasti parempaa kuin Fifty Shadesissa. Vaikka Harlequinilla tätä mainostetaan trilogiana, niin ei kuitenkaan ole. Sopii toivoa, että myös neljäs kirja suomennetaan koska tämä jäi aika shokeeraavaan kohtaan!"
ARVOSANA: 9-

2 kommenttia:

  1. Mistä löysit suomenkielisenä näitä kirjoja---olen löytänyt ainoastaan Enkelin ja se on tietääkseni kakkososa...kiitos etukäteen tiedosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harlequinin tuottama on tämä sarja, joten sieltä sivuilta pitäs löytyä :)

      Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)