tiistai 14. toukokuuta 2013

Sylvia Day - Sinusta heijastettu

(Crossfire, osa 2)

Eva rakastaa Gideon Crossia yli järjen rajojen. Erossa oleminen on ylivoimaista, seksi totaalista ja pyörryttävää. Gideon ja Eva ovat kuin toistensa heijastukset, mutta jokin ei toimi. Mustasukkainen ja epävarma Eva haluaa tietää omistushaluisen ja vaikenevan Gideonin salaisuudet. Menneisyys ei päästä otteestaan kumpaakaan.

"Luojalle kiitos, se on ohi! Tätä osaa lukiessa oli sellainen olo, että joku kaataisi koko ajan niskaan tulikuumaa vettä. Tätä vain luki ja luki ja silti tuntui siltä, että tämä ei loppuisi koskaan. Ensimmäinen osa ei minua ainakaan kauheasti säväyttänyt ja tämä osa kyllä jatkaa samoissa jalanjäljissä. Sivulta sivulle pariskunnalla on vain ongelmia, sairaalloista ripustautumista toiseen ja niiden ongelmien välissä ainoa tapa ratkoa niitä: seksi. Eikä ongelma siltikään korjaannu. Gideonista tulee ensimmäisenä mieleen kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivä psykopaatti eikä Eva kyllä ole sen viisaampi persoona. En jaksa edes laskea kuinka monta kertaa pyörittelin ärtyneenä silmiäni tätä lukiessa. Ainut pieni valopilkku tässä oli Evan kämppis Cary. Loppua kohden kirjan taso vähän parani koska syystä jos toisesta pääpari ei ollut niin tiiviissä kanssakäymisessä ja se oli oikeastaan vain hyvä juttu. Jonkinlaista jännää juonenpoikastakin oli liittyen Evan menneisyyteen ja se oli kyllä ihan kelvollinen kuvio. Aion kyllä lukea päätösosankin ihan vain sen takia, että haluan tietää mitä näille psykopaateille käy, mutta siinäpä se."
ARVOSANA: 7-

2 kommenttia:

  1. Miten nää kämppikset tuntuu aina olevan hauskempia hahmoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa'a :D tässä trilogiassa ainaki sivuhahmot on parempia kuin itse päähenkilöt jotka käy enemmä hermoon ku mitään muuta :D

      Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)