maanantai 7. toukokuuta 2012

Nälkäpelin lumoissa!

Suurena Nälkäpeli - kirjojen fanina olen tottakai käynyt katsastamassa leffan ja odotellut milloin tulee DVD:lle, mut ei ole vielä tulossa varattavaksi. Mainostuksen uhrina sitten pistin pennoseni The Hunger Games :  The Official Illustrated Movie Companion - kirjaseen ja The Hunger Games Tribute Guideen. Ensimmäiseksi mainitussa siis leffan teosta tekstiä ja kuvia jne. Jälkimmäisessä jonkinlaista infoa kaikista ensimmäisen leffan tribuuteista. Molemmat englanninkielisiä. Ei taida edes saada vielä suomeksi? Joten minä sitten alan lueskella niitä iltani ratoksi. Saattaa mennä hetki mun englannilla ;)


4 kommenttia:

 1. Mistä ostit nuo? Ite oon katellu cdon:ista sieltä löytyy 15.95e ja 7,95e. Lähtiskö jostaki vielä halvemmalla?

  VastaaPoista
 2. Bookplussalta tilasin mut sehän on sama asia kuin cdon. Jos haluat, voin myydä tuon Tribute Guiden sulle viiteen euroon?! :D Tuon toisen pidän itselläni. En tiedä saako jostain sitten halvemmalla? Discshopista tai Adlibriksestä tms?

  VastaaPoista
 3. Wow, etkös sitten tykänny kirjasta vai minkä takia noin halvalla lähtee? Mutta oisin kyl todellaki kiinnostunu ostamaan, jos postikulutkaan ei tule maksamaan kun sen postimerkin hinnan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, se oli ihan hauska kirjanen, mut miksi pitää itsellä kun voi myydä seuraavalle. Kuitenkin jää pölyttymään hyllyyn ja ehkä joku arvostaa sitä sitten enemmän keräilykappaleena kuin minä :) Niin, ei se montaa euroa maksa kun sen lähettää. Laita miule vaikka sähköpostia pakarinen.paivi1@gmail.com niin jutskaillaan lisää :)

   Poista

Kiitoksia muistamisesta ;)