sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Rachel Vincent - Myrskylinnut

Faythe Sanders – kenties laumansa tuleva johtaja ja historian ensimmäinen naaraspuolinen alfaehdokas – ei juurikaan saa levätä ja hoitaa vammojaan ennen uusia taisteluja. Laumassa elää suuri epätoivo ja tappiomieliala. Pelko on muuttanut kutsumattomaksi vieraaksi omille tiluksille ja monta uhria on saatu kaivaa mullan alle. 

Kaikista synkimmän varjon luovat myrskylinnut, joiden väkivaltaisuus ja peräänantamattomuus tuntuvat olevan ihan omaa luokkaansa. Linnut luulevat Faythen lauman olevan syypää erään linnun murhaan, ja kosto täyttää heidän mielensä. Faythe saa kuitenkin linnuilta yhden mahdollisuuden todistaa syyttömyytensä. Tämä mahdollisuus tuntuu vain mahdottomalta toteuttaa…



"Taas uusi Kissojen kesken-sarjan tuotos, joka on täynnä arvoituksia ja vaarallisia haasteita. Pääsemme myös tutustumaan uuteen lajiin, Myrskylintuihin. Tämä sarja tosiaan takaa lukijalleen aivan uudenlaisen maailman. Pokkarissa on tuhottoman paljon tapahtumaa heti alusta alkaen eikä se sinänsä haittaa, mutta koska tämä kirja kuuluu Harlequineihin, niin siltä odottaisi enemmän romantiikkaa. Valitettavasti tässä se jäi todellakin muiden tapahtumien varjoon. Kun Faythe kumppaneineen yrittää todistaa laumansa syyttömyyden, hän on keskellä kolmiodraamaa ja vaikeita valintoja. Pidän tästä sarjasta todella paljon, mutta muutamat "moraaliset" asiat ottavat suunnattomasti päähän. Lisäksi tutuksi tullut Marc ei enää kuulu suosikkeihini. Hahmo käy auttamattomasti hermoon. Jännittävän ja täpärän lopun jälkeen jään odottamaan sarjan viimeistä osaa. Saako Faythen lauma kukistettua vihollisen ja pystyykö Faythe tekemään raskaan päätöksen kahden rakkaan ihmisen välillä?" 
ARVOSANA: 8½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)