sunnuntai 4. joulukuuta 2011

4. kalenterin luukku!

Tämän päivän luukusta löytyy taas kirja-arvoituksia. Edellinen ote oli Gena Showalterin pokkarista Pimeyden kuiskaus. Tässäpä seuraava arvoitus:

"Ehkä se johtui hänen talostaan, hän ajatteli, kun hän suuntasi etuovelle. Asuinkäyttöön muunnettu navetta sijaitsi vanhan maatilan laidalla, ja hän oli jättänyt ostotarjouksensa viisitoista minuuttia sen jälkeen, kun kiinteistövälittäjä oli esitellyt talon hänelle. Huoneet talon sisällä olivat kodikkaita ja pieniä. Se oli... ihana.
Juuri sen vuoksi hän oli ostanut talon neljä vuotta sitten, heti äitinsä kuoleman jälkeen. Hän oli silloin tarvinnut jotain ihanaa, samoin kuin täydellistä maisemanvaihdosta. Hänen navettansa oli kaikkea sitä, mitä hänen lapsuudenkotinsa ei ollut ollut. Täällä mäntylaudat lattiassa olivat hunajanväriset. Ne oli lakattu kirkkaalla lakalla, ei petsattu. Hänen huonekalunsa olivat Crate and Barrelista, kaikki upouusia, ei mitään kulunutta tai vanhaa. Pienet matot olivat sisalia, lyhytnukkaisia ja reunustettu mokalla. Ja kaikki irtopäällisistä verhoihin, seiniin ja kattoihin oli kermanvalkeaa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)