sunnuntai 12. marraskuuta 2023

Kuka kehtaa väittää, että näihin kyllästyisi?

Ah, Mustan Tikarin Veljeskunta. Tietämättömille tiedoksi he ovat vampyyrisotureita, jotka elelevät Caldwellissa ja suojaavat rotuaan pahoilta lessereiltä. Kaiken taistelun keskellä ennätetään heittää vähän roisia läppää ja rakastua kauniisiin naisiin. Luvassa siis romantiikkaa ja kuumia kohtauksiakin. Tässä kirjassa pääsee esille Butch. Caldwellin karski ja hiukan ehkä alkoholiin taipuvainen poliisi, joka eksyy sattumien kautta vampyyrien maailmaan. Kohtalolla onkin hänen varalleen vähän yllättäviä suunnitelmia. Tietenkin kuvioissa pyörii myös kuvankaunis aristokraatti Marissa, joka saa Butchin puntit tutisemaan. Butch on hahmona ihan hauska tyyppi muttei ehkä lukeudu kaikkien suosikkieni joukkoon, mutta onhan tämä nyt silti ihan pätevää Wardin viihdettä alusta loppuun. Jos et vielä ole tutustunut, nyt on sen aika ;)

Ensimmäisen arvioni voit lukaista oikean sivupalkin kirjasarjat-linkistä. 

2 kommenttia:

  1. Your post is a beacon of brilliance! Insightful, well-crafted, and thoroughly engaging. Thank you for sharing your perspective with us.

    VastaaPoista
  2. Tämä sarja on mitä loistavinta aivot narikkaan -viihdettä, vampyyrejä, vauhtia ja romantiikkaa (tai ainakin rakkautta :D) eikä pieni ennalta-arvattavuuskaan häiritse kun ei lue ihan putkeen :) Olen aloittanut Wardin Langenneet enkelit -sarjaa ensimmäisen osan verran, aika tunnistettava tyyli siinäkin, mutta ei ainakaan vielä ihan samalla tavalla iskenyt kuin Mustan tikarin veljeskunta.

    VastaaPoista

Kiitoksia muistamisesta ;)