lauantai 4. toukokuuta 2024

J.R. Ward - Sitomaton rakastaja

Caldwellin vampyyrisoturit pitkine lihaksikkaine varsineen ja taistelijan luonteineen ovat hurmanneet lukijoita jo vuosikausia. Tällä kertaa uudelleen luennassa oli Vishousin kirja. Vishous on porukan it-velho, parrakas kasvoistaan tatuoitu vampyyri, jonka toisella kämmenellä on pelottavia voimia. Lisäksi hänellä tuppaa olemaan taipumusta BDSM-tyyppisiin harrasteisiin. Vishous on olemuksellaa sukeltanut monen BDB-fanin suosikkihahmoksi ja on kieltämättä kelpo hahmo, joskin ei voita Zsadistia minun suosikkilistallani. 

Nyt on siis Vishousin tarinan vuoro ja vastoin kaikkia oletuksia hänenkin elämäänsä astuu nainen, voimakastahtoinen kirurgi nimeltänsä Jane. Kaksikko onkin melkoinen tehotiimi, joten juonenkäänteitä ei kyllä tästäkään puutu. Samalla tarinan edetessä mukaan esitellään pari uuttakin hahmoa, joista kuullaan vielä. 

Huh, minä niin tykkään näistä kirjoista. Karski huumori, kuumat kohtaukset ja mahtavat henkilöhahmot ovat kyllä ihan parhautta. Jos et ole vielä tutustunut sarjaan niin nyt on hyvä hetki! Kirjojen suomentaminen jätettiin kesken, mutta suomennoksia ennätti tulemaan sitä ennen kuitenkin aika monta. Itsellä olisi suunnitelmissa alkaa lukemaan englanninkielisenä vaikken mikään kielinero olekaan, ehkä taito karttunee, saas nähdä!

Mikä on susta paras BDB-kirja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia muistamisesta ;)